Financiering

Xelero Financiering; kapitaal als motor voor ontwikkeling!

FinancieringDe juiste vorm van financiering is essentieel voor het succesvol realiseren van groeiplannen. De primaire vraag is dan ook welke financieringsvorm het best past bij de financiële positie van de onderneming en het investeringsdoel.

Als ondernemer ziet u de mogelijkheden om te groeien, te acquireren, nieuwe markten te veroveren of om nieuwe producten te introduceren. Hier is vaak (her)financiering voor nodig. Na een analyse van de huidige en de gewenste situatie, adviseren wij over de verschillende opties voor financiering. Wij kijken hierbij niet alleen naar hoeveel kapitaal nodig is, maar ook of de financieringsstructuur verder geoptimaliseerd kan worden

Hoe het werkt

Of het nu gaat om herstructurering, uitbreiding of overname,  het aantrekken van de juiste vorm van financiering is belangrijk voor het succesvol realiseren van bedrijfsontwikkelplannen. Voor het succesvol presenteren van plannen bij vermogensverschaffers is een goed gefundeerde financieringsaanvraag cruciaal. Wij begeleiden ondernemingen bij het inventariseren van de mogelijke opties. Werken deze uit naar heldere prognoses die inzicht geven in de impact van de diverse keuzes op de financiële performance van de onderneming, en wenden ons netwerk aan om de voor organisatie en business passende financier te vinden. Wij fungeren daarbij niet als doorgeefluik, maar ondersteunen proposities met een gedegen businessplan. Elke deal kan verder juridisch en fiscaal worden uitgewerkt.

Kennis maken

Kennis maken? Neem contact met ons op en ontdek vrijblijvend wat we kunnen betekenen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.

What's in it for me?