DPA B-Able geeft boardroom grip op informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging beperkt zicht niet tot de afdeling IT. Naast technologie zijn de processen en de rol van de mens minsten zo belangrijk. Daarmee vraagt een effectieve informatiebeveiliging óók de inbreng van operations, inkoop, P&O, finance, eventueel risk & compliance, en natuurlijk de directie zelf. Als onderdeel van de Maturing Business Information Security, geeft de workshop Risico Mitigatie van DPA B-Able directies concreet grip op een abstracte materie.

Door: Jord Koot

De risico’s van inbreuken en de toenemende druk van wet- en regelgeving vragen om een adequate inrichting van uw informatiebeleid. Dit begint voor directies en management teams met het snel en effectief doorgronden van de risico’s die de organisatie loopt, om de daarmee samenhangen verbetermaatregelen te kunnen bepalen. Als gevolg van het complexe, veelomvattende en dynamisch karakter, is dit echter lang niet altijd eenvoudig. De  workshop ‘Risico Mitigatie’ biedt uitkomst

Met behulp van de workshop krijgen beslissers in korte tijd inzicht in díe risico’s die specifiek voor de organisatie gelden, welke prioriteiten moet worden gesteld, en welke maatregelen zijn te nemen. In deze korte video wordt dit verder toegelicht.

Xelero helpt DPA B-Able bij het ontwikkelen van groei en waardecreatie. Meer weten over of en hoe een Business Xeleratie Programma voor jouw onderneming waarde kan toevoegen? Neem contact met ons op!