Voor wie

Ik werk samen op basis van meerwaarde!

Xelero staat voor uitmunten (excelleren) en versnellen (accelereren).

Met Xelero verbind ik me aan jouw doelstellingen. Help ik je te groeien, de waarde van jouw business en organisatie te ontwikkelen. Het is mijn passie én professie.

Ik voeg competentie toe waarover de organisatie op dat moment onvoldoende beschikt. Indachtig mijn motto ‘mij morgen overbodig te maken in wat vandaag moet worden gedaan‘, help ik je business en organisatie naar volgend prestatieniveaus te ontwikkelen.

Ik werk met Xelero voor:

Ondernemer

Je hebt een drukke agenda, waardoor je meer IN je bedrijf werkt dan er AAN. Ik help je focus te houden op groei en waardecreatie!

Bestuurder

Jullie willen naar het volgende prestatie niveau, maar hoe dan? Ik help patronen te doorbreken en deze te verbinden met wat al goed is!

Investeerder

Je deelneming kan en moet beter. Ik breng ervaring, kennis, kunde waar de organisatie in de bedrijfsvoering zelf onvoldoende over beschikt!

Interventies

Bepaalde interventies vragen de inzet van een specialist. Ik heb een selectief netwerk opgezet van partners met kennis en ervaring waar we tijdens transformatie trajecten gebruik van kunnen maken. Met behulp van dit netwerk kunnen we waar nodig snel deskundigheid organiseren. 

Resultaat

Diverse organisaties, variërend van start-ups, scale-ups tot internationale corporates, heb ik mogen helpen groei- en ontwikkelsprongen te maken. Met als resultaat o.m.:

  • Omzetgroei
  • Resultaatsverbetering
  • Cash-flow verbetering
  • Succesvolle exit

Ter inspiratie hier enkele resultaten van succesvolle samenwerking.

Turnaround & groei

“Turnaround en 35% profijtelijke groei in 1,5 jaar. Prima!”

Robert Jansson, CEO Consafe Logistics

>meer info

Ik kom graag in gesprek

Graag onderzoek ik met jou hoe ik je kan helpen jullie business ambities te realiseren!