Europese expansie voor CityGro

CityGro is in de US succesvol met haar innovatieve on-line marketing en loyalty management oplossing. Xelero helpt dit uit te breiden naar Europa.

Door: Jord Koot

 

Een nieuwe kijk op loyalty marketing
Waar traditionele loyaliteitssystemen vaak beperkt zijn op het belonen van terugkerende klanten, heb je als ondernemer met CityGro óók inzicht op die klanten die niet, of minder vaak, terugkeren. Met CityGro communiceer je met hen op maat. Eenmalige klanten ontvangen incentives om terug te komen, infrequente bezoekers worden gestimuleerd vaker langs te komen, en loyale klanten worden gemotiveerd hun vrienden mee te brengen.

Laat inzicht voor je werken
Met CityGro ontwikkel je de relatie, geef je bezoekers de juiste incentives, en beïnvloed je hen tot het nemen van snelle beslissingen. Tegelijkertijd krijg je meer inzicht in de verschillende klantgroepen die je bedient. De online en mobiele mogelijkheden en integratie met sociale media maken dat nog meer mensen jouw onderneming gaan ontdekken. Zijn ze eenmaal klant, laat ze dan deelnemen aan het eenvoudigste loyaliteitssysteem dat er is, géén kaarten of ingewikkelde apps vereist!

[list type=”bullet”]

  • Capture klantinformatie
  • Definieer je eigen loyalty systeem
  • Communiceer automatisch met klanten

[/list]


Opbouw EU organisatie
Tezamen met een Scandinavische accelerator brengt Xelero de business in Europa tot ontwikkeling, waarbij de eerste focus ligt op Nederland en Zweden. De eerste klanten zijn inmiddels actief met de oplossing. In eerste fase is versterking van de organisatie gericht op de werving van Business Developers en Technical Support.

Meer weten over of en hoe een Business Xeleratie Programma voor jouw onderneming waarde kan toevoegen? Neem contact met ons op!