Jouw eigen Virtuele Recruiter!

MyRecruiter.nl zet de bijl in de recruitment sector. De virtuele recruiter zet werkgevers én hoger opgeleiden weer zelf aan het stuur. Intelligente Matching technologie brengt hen obv relevantie effectief én efficiënt bijeen.

Door: Jord Koot

Uit ruim 3 miljoen hoogopgeleiden de juiste kandidaten vinden is geen eenvoudige opgave. Talent is schaars, en het werven van de juiste kandidaat betreft een complex, bewerkelijk, tijdrovend, én kostbaar proces. Het Intelligente Matching systeem van MyRecruiter.nl helpt organisaties en hoogopgeleiden zoals geen ander. Als een uiterst effectief recruiter, maar dan slim on-line, geautomatiseerd, laagdrempelig, kwalitatief, én goedkoop.

Filtersysteem
Internet heeft informatie en kennis vrijwel onbeperkt bereikbaar gemaakt. Het web is hierdoor een belangrijk platform om kennis en informatie uit te wisselen. De hoeveelheid beschikbare informatie maakt echter de noodzaak van een goed filtersysteem evident. Met andere woorden: hoe zo efficiënt mogelijk aan relevante en juiste informatie te komen?

Matchen in plaats van zoeken
Bestaande online tools zijn gebaseerd zijn op ‘zoeken’, MyRecruiter.nl levert op basis van haar  Intelligent Matching Technologie de juiste ‘match’! En creëert zo een nieuwe markt-categorie, de categorie van Intelligent Matching! Met behulp van MyRecruiter niet langer meer dat tijdrovende zoeken naar de juiste kandidaat. In plaats daarvan kunnen organisaties nu met behulp van hun eigen virtuele recruiter hun vacatures efficiënt en effectief matchen met de daarbij passende kandidaten. Met MyRecruiter.nl werven en selecteren ze in vijf eenvoudige stappen zelf de beste kandidaten voor de vacature. En de kandidaat, die houdt met behulp van de tool zèlf zicht op het bij zijn/haar specifieke achtergrond én ambities matchende vacature-aanbod.

Baanbrekend business model
De functionaliteit komt samen met een voor de sector baanbrekend business model. Organisatie kunnen vacatures gratis plaatsen op de website van MyRecruiter.nl. Deze worden dan gematched met leden en bezoekers. Daarbij kunnen ze via de portal extra media inkopen om vacatures extra onder de aandacht te brengen van de doelgroep. De site biedt hierbij interessante inkoopvoordelen. Reacties en communicatie met matchende sollicitanten wordt vervolgens in het eenvoudig te gebruiken dashboard effectief en efficiënt afgehandeld. Met MyRecruiter.nl dus géén wervingsfees, en de tool is gratis, je betaalt alleen voor de media die je besluit in te zetten, gewoon pay-as-you-play! Dus geen noodzaak meer om dure buro’s in te schakelen dan wel een kostbare recruitment afdelingen te bekostigen. … en oh ja, de service is voor kandidaten natuurlijk geheel kosteloos.

Unieke propositie
Matchen ipv Zoeken! Met de Intelligent Matching technologie matched MyRecruiter.nl de specifieke arbeidsvraag van werkgevers met de individuele capabilities van hogeropgeleiden; makkelijk, snel, kwalitatief en goedkoop! En is daarmee bijl aan de wortel van de ca 2.500 traditionele wervingsburo’s. De huidige technologische oplossingen richten zich op dan wel het ondersteunen van het bestaande bewerkelijke administratieve proces (traditionele software leveranciers), het zenden op delen van de markt (diverse Sociale Media), of het bieden van weinig gekwalificeerde zoekfunctionaliteit (LinkedIn, Monsterboard).

Xelero
MyRecruiter.nl is begin van de zomer live gegaan. Xelero heeft een actieve rol gespeeld in de ontwikkeling en implementatie van de propositie en groeistrategie.

 

Meer weten over de MyRecruiter.nl propositie? Probeer het zelf, of neem contact met ons op!