HulsbosKlatt accelereert in Outsourcing

HulsbosKlatt biedt organisaties financiele expertise onder handbereik. In 25 jaar heeft de onderneming zich voor haar klanten ontwikkeld tot een meer dan gewaardeerd business partner. De DGA’s Nico Hulsbos en Rehu Klatt spraken de ambitie uit met hun kwalitatieve dienstverlening een groter deel van de markt aan te gaan bedienen. Maar hoe dat te realiseren? Xelero helpt hen graag de business naar het volgende niveau te versnellen. 

Door: Jord Koot

Wat te zijn voor wie?
Elke succesvol acceleratie programma begint met de beantwoording van deze vraag. Op basis van de in 25 jaar ontwikkelde bedrijfscompetenties, klantenbase én marktontwikkelingen zijn tezamen met Directie en team de beoogde positionering en klantwaardestrategie verder uitgewerkt. Met behulp van Xelero business partner SowMedia en projectmedewerker Harro Rotermundt is dit vervolgens geconcretiseerd in een totaal vernieuwde web-omgeving die inspeelt op de meerwaarde die de doelgroep zoekt:


Meerwaarde

Met de fiscale, financiële en administratieve diensten stelt HulsbosKlatt al honderden cliënten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Is HulsbosKlatt hun partner, vaak al voor tientallen jaren. Functioneert ze als de financiële afdeling, maar dan op flexibele basis. De voordelen van een team van experts, zonder de kosten van vast personeel. De referenties van klanten spreken in deze voor zich!

Groeistrategie
Voor beide doelgroepen is een specifieke groeistrategie geformuleerd, elkaar met name versterkend in de back-office activiteiten van de onderneming. Met de launch van de nieuwe web-omgeving is fase 1 van het acceleratie traject afgerond.

Meer weten over of en hoe een Business Xeleratie Programma voor jouw onderneming waarde kan toevoegen? Neem contact met ons op!